2013/05/21

Találós kérdés x

Iiiigen, igen, már ezer éve írtam utoljára, és most is csak egy találós kérdésre futja... Igaz már dolgozom egy bejegyzésen, de még nem értem a végére, viszont aludni kéne menni, szóval csak ennyi jött össze. A találós kérdés a szokásos: mi ez? Megfejtés a következő bejegyzésben lesz...


Tibi, neked nem ér találgatni!

A gyenge érdeklődésre való tekintettel hagyom még pár napig, hátha jön még tipp...

Úgy hiszem nem lehet tovább feszíteni a húrt, mielőtt valaki fejbe ver, inkább elmondom a megoldást. Szóval ez egy zoknifelhúzó készülék, íme a működése:
1. lépésként felhúzod a zoknit, mintha a lábadra tennéd, csak hát kényelmesebb, mert nem kell lehajolni:


2. Aztán beilleszted a lábfejedet:
 

3. A madzag segítségével szépen elkezded felhúzni:


4. És csak húzod tovább:


Most persze egyből lehet beszólni, hogy az amcsik milyen lusták, de ez kifejezetten egészségügyi gép, de vicces módon Csilla egy betegétől kapta. Na most a nagy pocakja mellett ez most kifejezetten jól jön, kismamáknak ideális, bár eredetileg nem nekik találták ki. Amerika szerintem az ilyesmiben kifejezetten jó, minden marhaságot kitalálnak, ezek között persze vannak nagyon hasznos dolgok is. Ezt a gépet egyébként akkor is nagyon jól lehet használni, ha valamilyen oknál fogva két zoknit akarsz egymásra húzni, mert olyan szépen körbe öleli a zoknit, és egyenletesen eltartja a lábfejedtől felhúzás közben, hogy emiatt aztán az elsőként felhúzott zokni nem fog összegyűrődni.

3 megjegyzés:

  1. Valami multiplayer zenélő szerkezet, amit meg kell pörgetni?

    VálaszTörlés
  2. Hány napig(hétig) feszíted még a kíváncsiságunkat? :)

    VálaszTörlés