2010/10/19

Megint egy rövid...

Aiyi ugye nem nagyon beszél még, de legalább már hallja a különbséget a magyar és az angol között.  Ha valami érdekes történik, akkor mindig azt mondja: Óóóó... Mi itthon csak magyarul, az oviban viszont értelemszerűen angolul beszélnek. Órákat szereltem ma (hmmm... erről majd később...) és az egyik nem volt elég pontos, ezért állítgattam rajta. Mire Aiyi megkérdezi:
- Micsiász?
- Beállítom az órát, hogy pontos legyen.
Mire ő:
- Ómájgád...

Majd leestem a székről :D

3 megjegyzés:

  1. Na,ez az! 2naponként jöhetnek az új történetek! Még ha ilyen rövid is! Omájgudnesz! Tenkju bebibádzs!

    VálaszTörlés
  2. Amúgy mondtad hogy kommentáljunk többet, hogy ne érezd ugy h csak magadnak irogatsz....
    2 bloggot olvasgatok mostanában, a 'Geri Nyú Jorkban'-t meg a 'Marc In Csájna'-t. Ez egy holland haverom,aki egy évre ment kínába, kinaiul tanulni, :-))))
    (jaja, abszolut oda van az ázsiai csajokért!)
    Szóval neki totál más a blog konceptje. Naponta max másnaponta írt tökéletes részletességgel, mit csinált, hol, mit vett, mennyit költött, mindha egyböl a könyvelést is elvégezné. Nemtom azért-e mer hogy hollandus, vagy mer viccből, mindenesetre bazi vicces, pláne a két blog igy egyszerre! Marc a pontos meg Gegi,aki két hetente egyszer ír, és akkor két oldalas leírás hogy a mekkintos hogysmegmint....
    Szóval, Marcnak egyetlen hozzászolója nem volt eddig... Persze mi itt megszoktuk beszélni egymással, és tudtuk, hogy mindenki olvassa...aztán Marc elkezdett ritkábban irni...aztán egy hetes kimaradással, irt egy incifinci 5sorost az első kaligrafi órájáról...na, ezután bezudultak a kommentek! Hogy, -na mi az isten történik, hogy ilyen lassan irogatsz mostanában, vagy már a bloggodat is kaligrafálod?...meg,-ju madörfakör, már egy hete elvan rontva a reggeli kávé, mer nincs mit olvasnom!...és,-én nem a kávé mellé olvasom hanem a párnák közt, az istenit!...na meg,-.....szóval ilyenek...
    Szóval vicces volt!
    Erre a hülye Marc meg mesértődött és ma reggelre eltüntette az egyetlen kommentjeit amit kapott...
    Hehe....na szal óvassuk a bloggodat!!! Meg megtárgyaljuk!!!

    VálaszTörlés
  3. Hmmmm... Megnézem, h le lehet-e szedni az "authentikálást", hogy egyszerűbb legyen írni. Bár az is elég, ha valamelyik reakciót bejelölöd. Az egyszerű :-)

    VálaszTörlés